Cine este Andreea Raicu. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre frumoasa vedetă (2024)

Cine este Andreea Raicu. Află totul despre una dintre cele mai iubite vedete din România.

Cine este Andreea Raicu. Biografie: vârstă, studii, carieră, familie. Află care este motivul pentru care nu are un partener de viață, în acest moment.

Cine este Andreea Raicu

Andreea Raicu s-a născut pe 18 iulie 1977, în București. Este una dintre cele mai admirate vedete de televiziune din România, datorită frumuseții sale naturale și a stilului ei de viață.

A studiat Liceul Economic "Virgil Madgearu" și Facultatea de Limbi Străine, în cadrul secției Engleză-Italiană a Universității Spiru Haret din București.

"); }

La începutul carierei, Andreea Raicu a fost model pentru o vreme, câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar.

Andreea Raicu a fost stilist pentru mai multe reviste de modă. Pasiunea ei pentru frumos a condus-o către lansarea unor colecții de haine, împreună cu mai mulți designeri.

De asem*nea, vedeta este foarte implicată în mai multe proiecte caritabile, pe care le-a inițiat și le-a adus în fața oamenilor, pentru copii, mame, sau familii cu probleme.

În prezent, Andreea Raicu nu se află într-o relație și nu are copii.

Citește și: Cine sunt Sânziana Iani și Mihai Adrian, semifinaliștii de la Românii au Talent 2023. Cei doi concurenți vor dansa în prima semifinală live

Cine este Andreea Raicu. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre frumoasa vedetă (1)

Andreea Raicu are o carieră de succes

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta a intrat în televiziune în 1996, la un an după ce a câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de

premiu.

De-a lungu timpului, Andreea Raicu a prezentat mai multe emisiuni TV, care i-au adus admirația publicului. Începând cu 1999, a fost redactor de modă și frumusețe pentru o revistă din România, vreme de 6 ani, urmând să profeseze pe același post, la o altă publicație, pentru 2 ani.

Andreea Raicu a lansat împreună cu designerul Irina Schrotter în 2006, o linie vestimentară numită „Irina Schrotter-Andreea Raicu”, iar trei ani mai târziu a prezentat publicului propria linie de tricouri.

În 2015 Ministerul Afacerilor Externe al României și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile au numit-o Ambasador al Solidarității Internaționale.

Andreea Raicu este foarte ocupată în ultima vreme. Deși a renunțat la postura de prezentator, vedeta este foarte prezentă în mediul online. Aceasta își promovează colecția de haine și bijuterii, pe care le lansează, se ocupă de canalul de YouTube și participă la mai multe conferințe de presă și proiecte motivaționale.

Citește și: Andreea Raicu nu poate să stea fără el nici măcar o zi. E în stare de orice pentru a-l face fericit: „Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el”.

Cine este Andreea Raicu. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre frumoasa vedetă (2)

Citeste si: Bunica Gherghina, cocoțată în cireș! Cum a reacționat nepoata sa când a văzut-o pe femeia în vârstă de 75 de ani culegând cireșe: „Vii și mă dai tu jos? Să vedem dacă poți!”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Motivul pentru care Florin Ristei nu apelează niciodată la credite bancare: ”M-am deșteptat în ultima vreme”- radioimpuls.ro

Andreea Raicu este singură

Deși a avut relații de câțiva ani, cu bărbați celebrii din România, Andreea Raicu este singură. De fiecare dată când a fost întrebată de viața ei privată, vedeta a fost foarte discretă și nu a dezvăluit momente și întâmplări.

În trecut, Andreea Raicu a fost într-o relație cu Cristi Chivu, cu Tudor Chirilă, și cu Horia Tecău. Anul trecut s-a zvonit că ar fi format un cuplu cu Matei Stratan, însă aceasta nu a confirmat relația.

Andreea Raicu își dorește o relație sinceră, fără compromisuri, care să se bazeze pe dorință, nu pe ideea de a umple un gol.

„Sper să nu fiu înțeleasă greșit, îmi doresc o relație, îmi doresc un partener, dar nu mai sunt dispusă să mă pierd pe mine că să nu îl pierd pe celălalt, mai ales acum, când m-am regăsit. Vreau o relație din dorința, și nu din nevoie sau gol interior. De ce spun asta?

Pentru că mulți ani am rămas alături de bărbați nepotriviți, bărbați pe care i-am ales din nevoie sau gol, nu din dorința (atunci nu știam de această diferență importantă), ci din rănile sufletului meu și din multe frici pe care le simțeam.

Și spun asta pentru că văd (fără să judec, din contra) multe femei care aleg să rămână în relații nepotrivite din teamă că nu vor găsi ceva mai bun.”, a dezvăluit Andreea.

Surse: ro.wikipedia.org, libertatea.ro

Citește și:

Mai multe despre:

  • andreea raicu
Cine este Andreea Raicu. Biografie: vârstă, carieră, familie. Află totul despre frumoasa vedetă (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5533

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.