Hobo Hifi: Kwaliteit gegarandeerd! | HOBO hifi (2024)

HOBO hifi: KWALITEIT GEGARANDEERD

Laat je verrassen door het verschil dat HOBO hifi kan maken. In vrijwel iedere prijsklasse kunnen we je voorzien van het beste in beeld & geluid, met de unieke service die onze vaste klanten al jaren van ons gewend zijn.

In onze webshop staat een overgroot deel van het ruime assortiment dat je bij HOBO hifi vindt. Wat een website je echter niet kan vertellen, is dat je als klant voor ons altijd vooropstaat.De beleving van muziek of film is persoonlijk en ieder van onze klanten heeft weer andere wensen. Jij moet van het eindresultaat kunnen genieten, daar gaat het uiteindelijk om!

Vertrouw daarom op HOBO hifi. Velen gingen je al voor, en niet zonder reden! Of het nu gaat om een high-end stereo systeem of een betaalbare oplossing voor goed geluid, het verwezenlijken van een thuisbioscoop of een juist een modern streaming multiroom-systeem, bij ons ben je altijd aan juiste adres!

Ons uitgangspunt is altijd om de beste prijs-kwaliteit verhouding te realiseren voor al je wensen omtrent beeld en geluid. Dat hoeft niet te betekenen dat je direct een vermogen kwijt bent! Wij zijn altijd concurrerend en ook met een kleiner budget kunnen we iets heel moois realiseren. Ons streven is altijd om 100% klanttevredenheid te bereiken.

Onze verkoopadviseurs zijn echte specialisten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zelf een grote passie hebben voor muziek, film en techniek. Samen met jou gaan zij op zoek naar het perfecte systeem voor jouw situatie. Smaak is persoonlijk en ieders wensen zijn verschillend; een oplossing is dus keer op keer een maatwerk. Dankzij jarenlange ervaring zijn die oplossingen vaak snel gevonden en geniet je van perfect beeld en geluid,passend in jouw budget.

Alle winkels hebben een ruim assortiment met tal van producten in verschillende prijsklasse en productgroepen. Bij de keuze voor het te voeren assortiment, laten wij ons leiden door de kwaliteit van de producten en de professionaliteit van onze leveranciers. Ons uitgebalanceerde assortiment stelt onze bezoekers in staat om te genieten van de mooiste combinaties en de slimste oplossingen.

In de winkels tref je altijd werkende presentaties met beeld en (streaming) audio-producten, samen met meerdere luisterruimtes waar je enkele opstellingen in alle rust kunt beluisteren. Natuurlijk onder het genot van een heerlijk kopje koffie. En de klantenservice van onze webshop voorziet je van advies en informatie, handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om onze winkels te bezoeken.

Is de keus eenmaal gemaakt, dan bezorgen wij je aankoop vrijwel altijd gratis en sluiten we de producten netjes aan*. Natuurlijk geven we uitleg over de producten en zullen we handige tips ook niet achterwege laten. Elk HOBO hifi filiaal bezit een eigen serviceauto, zodat we je zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Kwaliteit gegarandeerd. Beloofd!

Bij HOBO hifi kunt je rekenen op:

Gratis advies aan huis*

Elke leefomgeving is anders. Wanneer je kiest voor HOBO hifi komen onze specialisten graag bij je thuis om op basis van jouw situatie een optimaal en persoonlijk advies te geven. Zo weten we samen dat je wensenpakket zo goed mogelijk ingevuld gaat worden. Deze opties is mogelijk binnen het verzorgingsgebied van onze winkels.

Gratis bezorgen*

HOBO hifi bezorgt je aankopen graag bij je thuis. Dit doen we op afspraak en deze service is uiteraard geheel gratis. Bestellingen in de webshop worden vanaf € 25,- gratis verzonden. Ook naar België! En klanten in het Caraïbisch gebied kunnen gemakkelijk en veilig via SendCaribe bestellen.

Gratis aansluiten apparatuur*

HOBO hifi sluit je aankoop gratis aan en draagt er zorg voor dat je direct ten volle van je aankoop kunt gaan genieten. Bestellingen in de webshop vanaf € 1.000,- kunnen worden aangesloten op afspraak.Als er sprake is van afwijkende prijzen op basis van acties, aanbiedingen of internetprijzen, kunnen we je nieuwe producten bezorgen en aansluiten tegen een interessant tarief. De HOBO hifi verkoopadviseur kan je daar alles over vertellen.

60 Dagen omruilgarantie*

Je aankoop is met de grootste zorg tot stand gekomen. Samen zijn we er van overtuigd dat de juiste keuze is gemaakt. Toch kan het gebeuren dat je de aankoop wenst aan te passen. Met de 60 dagen omruilgarantie op bij HOBO hifi aangekochte producten is dit geen enkel probleem. Zo weet je zeker dat je altijd het perfecte product in huis hebt!

De omruilgarantie geldt voor producten uit ons standaard assortiment. Voor in-ear hoofdtelefoons geldt dit alleen als de verpakking nog ongeopend is (vanwegen hygiënische redenen).

Minimaal 5 jaar garantie voor onze nieuwsbriefabonnees*

Graag houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, evenementen en updates van je aankopen. Schrijf jezelf daarom binnen 30 dagen na aankoop blijvend in op onze nieuwsbrief en wij belonen dat met minimaal vijf jaar garantie op je bestelling van elk nieuw product. Nu, en in de toekomst!

Actievoorwaarden Minimaal 5 jaar garantie

  • Op vrijwel elk apparaat of luidspreker dat je standaard bij HOBO hifi kan kopen verlenen we minimaal 5 jaar garantie bij blijvend lidmaatschap op onze nieuwsbrief
  • Uitgesloten van 5 jaar HOBO hifi garantie zijn personal audio, televisies, reinigingsproducten, slijtage van naalden, bewegende delen of accu's, software van derde partijen, speciaal bestelde artikelen die niet tot ons standaard assortiment behoren, niet direct via HOBO hifi gekochte artikelen (bijvoorbeeld via Bol.com) of defecten door onjuist of professioneel gebruik
  • Indien een fabrikant voor extra garantie registratie verlangt, is dat verplicht
  • De 5 jaar garantie is persoonsgebonden en daarom niet overdraagbaar
  • De actieperiode voor minimaal 5 jaar garantie is ingegaan vanaf 11-12-2017
  • De garantie gaat altijd in op de factuurdatum en geldt op vertoon van de originele factuur
  • Minimaal 5 jaar garantie is niet van toepassing bij verlies of diefstal of val-, stoot-, vocht- of zandschade
  • De minimaal 5 jaar garantie is niet toepasbaar met terugwerkende kracht
  • De minimaal 5 jaar garantie geldt op basis van carry-in
  • Druk-, typ-, en spelfouten voorbehouden

100 % klanttevredenheid*

Zoals gezegd, bij HOBO hifi krijg je het beste in beeld en geluid. Wij hebben het geluk om te mogen werken met de mooiste producten en enorm veel ervaring. Dat zorgt –samen met de hoge mate van service die je van HOBO hifi mag verwachten- voor 100 % klanttevredenheid.

HOBO hifi, waar je geen klant bent maar een gast en kippenvel gegarandeerd wordt. Ook thuis, na de aanschaf!

* Voor meer informatie en uitleg verwijzen we je graag naar de voorwaardenpagina

Hobo Hifi: Kwaliteit gegarandeerd!  | HOBO hifi (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kimberely Baumbach CPA

Last Updated:

Views: 5961

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kimberely Baumbach CPA

Birthday: 1996-01-14

Address: 8381 Boyce Course, Imeldachester, ND 74681

Phone: +3571286597580

Job: Product Banking Analyst

Hobby: Cosplaying, Inline skating, Amateur radio, Baton twirling, Mountaineering, Flying, Archery

Introduction: My name is Kimberely Baumbach CPA, I am a gorgeous, bright, charming, encouraging, zealous, lively, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.